DEPARTAMENTUL FILOSOFIE ȘI ANTROPOLOGIE

 

Video


Log in

   sau    Inregistrare

Oportunități de studii în Slovacia!

Ambasada Republicii Slovace la Chișinău anunță despre apelul aplicațiilor pentru burse de mobilitate academică acordate studenților, doctoranzilor, profesorilor universitari, cercetătorilor și oamenilor de artă pentru anul academic 2015/ 2016 în cadrul Programului Național de Burse al Republicii Slovace.  Informații detaliate, inclusiv formularul de aplicare și condițiile de participare, sunt publicate pe următorul website: www.scholarships.sk/en/news/call-for-applications-academic- year-2015/2016-apply-now!

Termenul-limită pentru aplicații online este 31 octombrie 2015, 16:00 CET.

Sursa: edu.gov.md

Oportunități de studii în Suedia!

Institutul Suedez, în cadrul inițiativei Cooperare în Regiunea Mării Baltice, anunță apel deschis de burse, pentru anul academic 2015-2016, în cadrul Programului SI Visby. Programul oferă studii pentru studenți, doctoranzi, profesori și cercetători cu cunoștințe de limbă suedeză corespunzătoare nivelului B1/B2. Aplicanții trebuie să fie atât cetățeni, cât și rezidenți ai R. Moldova. Bursa nu poate fi solicitată de către persoanele care au fost în Suedia pentru o perioadă cumulată de doi ani. 

Persoanele interesate pot aplica pentru orice subiect, în contextul în care cursurile sunt predate în limba suedeză și sunt relevante pentru formarea solicitantului. Bursele sunt acordate pentru studii full-time, timp de cel puțin 4 și cel mult 12 luni, si ar trebui să înceapă primăvara (sau vara) în 2016. 

Termenul limită de aplicare: 15 Octombrie 2015 cel mai târziu.

*Informații detaliate, inclusiv formularul de aplicare și condițiile de participare sunt prezentate în următorul document în format Word.

Sursa: edu.gov.md 


Despre Antropologie

Contacte

Departamentul Filosofie si Antropologie
e-mail: usm_filozofie@yahoo.com
tel: +373 22 57 75 97


Director Departament Filosofie si Antropologie
Saharneanu Eudochia, dr. hab., prof. univ.


                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    Copyright © 2011 Made by Erhan Vera. All Right Reserved